Ambasada României în Israel: Participarea Ambasadei României în Statul Israel la evenimentele de marcare a Zilei Europei (10 – 11 mai 2017)

0
459

În perioada 10-11 mai 2017, Ambasada României în Statul Israel, în cooperare cu Institutul Cultural Român din Tel Aviv, a participat la evenimentele de marcare a Zilei Europei, organizate la Universitatea Ebraică din Ierusalim, de către European Forum, precum și la Universitatea din Haifa, de către Haifa Center for German and European Studies.

Cele două evenimente – Euro Fest și Europe Market 2017 – au reunit profesori și studenți cu scopul familiarizării acestora cu istoria și culturile statelor membre UE, fiecare țară participantă având ocazia să expună la standul său național materiale reprezentative.

Ambasada României în Statul Israel a expus, la standul național, materiale informative despre România și a oferit explicații persoanelor interesate cu privire la posibilitatea efectuării de studii în România, precum și la posibilitatea de a învăța limba română în Israel, prin programul Lectoratului de limbă română de la Universitatea din Tel Aviv și Haifa și cursurile de limbă română organizate de ICR Tel Aviv. Un accent deosebit a fost pus pe promovarea orașului Timișoara, capitala culturală europeană în anul 2021. De asemenea, vizitatorilor standului României le-au fost oferite dulciuri și prăjituri tradiționale.

Ambasada României în Israel/Embassy of Romania to Israel

 

Lasă un răspuns