Companiile din Israel vor sa investeasca in Romania. Firmele sunt interesate de industria aeronautica si energia regenerabila

0
471


Romania este interesata de atragerea investitiilor israeliene in domenii unde Israel detine un potential important precum tehnologia informatiei, industria aeronautica, energie regenerabila, agro tehnologie, cercetare si dezvoltare, informeaza un comunicat al al Ministerului Economiei.
Aceste aspecte au fost analizate miercuri de ministrul Economiei, Varujan Vosganian, si ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, E.S. Dan Ben-Eliezer, in cadrul unei intalniri prilejuite de apropiata vizita a demnitarului roman la Tel Aviv, Haifa si Ierusalim.
De asemenea, in cadrul intalnirii, au fost abordate aspecte privind schimburile comerciale bilaterale, apreciindu-se ca oportunitatile de colaborare pot dezvolta relatiile dintre cele doua tari. S-a cazut de comun acord ca este necesara realizarea de contacte mai stranse intre comunitatile de afaceri din cele doua tari, atat prin organizarea de misiuni economice reciproce, cat si prin participarea la expozitiile internationale de interes organizate in Romania si in Israel, chiar daca aceste schimburi comerciale au inregistrat in 2012 un nivel cu 17% mai mare decat in anul precedent, iar exporturile romanesti au avut o crestere cu 25%.

… 

Companiile din Israel vor sa investeasca in Romania. Firmele sunt

Lasă un răspuns