Două rachete au fost trase marţi din Fâşia Gaza asupra sudului Israelului,

0
445


Două rachete au fost trase marţi din Fâşia Gaza asupra sudului Israelului, fără a provoca însă victime sau distrugeri materiale, în cea de a treia zi a unui armistiţiu decretat de către combatanţii din teritoriul palestinian, conform unui anunţ al armatei israeliene.

"Cele două rachete au fost doborâte" de către sistemul anti-rachetă Iron Dome, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei.

"Din informaţiile noastre, nu există victime sau distrugeri", a menţionat la rândul său purtătorul de cuvânt al poliţiei, Micky Rosenfeld.

Cele două proiectile se adaugă la cele cinci rachete lansate asupra Israelului din sudul Fâşiei Gaza, din momentul în care Hamas, care controlează teritoriul palestinian, a declarat acest armistiţiu, intrat în vigoare de sâmbătă, potrivit armatei.

sursa :

Două rachete au fost lansate din Fâşia Gaza asupra Israelului

Externe astăzi, 06:17

Două rachete au fost trase marţi din Fâşia Gaza asupra sudului Israelului, fără a provoca însă victime sau distrugeri materiale, în cea de a treia zi a unui armistiţiu decretat de către combatanţii din teritoriul palestinian, conform unui anunţ al armatei israeliene. citeşte tot

Lasă un răspuns