Eveniment la Tel Aviv: Camera pentru Comerţ şi Industrie, Israel .

0
468


Corespondentul AnimaNews, Daniel Segal, transmite: Anul 2011 şi în special luna noiembrie reprezintă un moment extrem de important în istoria relaţiilor dintre Israel şi România. După vizita preşedintelui Şimon Pereţ, a urmat vizita premierului israelian Beniamin Netaniahu, pentru ca în aceste ultime zile de noiembrie, să se desfăşoare un lanţ de evenimente: vizita de două zile a premierului român Emil Boc însoţit de un mare număr de miniştri şi oameni de afaceri, iar astăzi (duminică) transpunerea în realitate a unui vis, şi anume reluarea activităţii Camerei deComerţ şi Industrie, Israel – România, după eforturi depuse de doi vizionari, sufletişti şi plini de iniţiative: Colette Avital şi Armand Shor. La rândul ei, Ambasada României a susţinut eforturile celor doi.
Acest nou organism, atât de necesar amplificării şi consolodării relaţiilor dintre cele două ţări prietene, va organiza astăzi, în colaborare cu Uniunea industriaşilor din Israel, Institutul israelian pentru Export şi Ambasada României în Israel, o zi de dezbateri sub titlul "Oportunităţi de investiţii în România".
Invitatul de onoare al acestei întruniri este d-l Ion Ariton, ministrul român al Industriei, Comerţului şi al Mediului de afaceri.
Cuvântul de deschidere va fi rostit de coordorul evenimentului, d-l Dan Catarivas, şeful departamentului de Comerţ Exterior şi Relaţii Internaţionale din cadrul Uniunii Industriaşilor din Israel.
Vor lua cuvântul:
– Amir Hayk – Preşedintele Uniunii Industriaşilor israelieni
– Colette Avital la – Preşedinta Camerei pentru Comerţ şi Industrie, Israel – România
– ES Dl. Edward Iosiper – Ambasadorul României în Israel
– Ion Arito – Ministrul Comerţului, Industrie şi Mediului de Afaceri din România
Conferinţa "Oportunităţi de investiţii în România" va fi susţinută de d-l Robert Donose, consul, Centrul român pentru Trade & Investment.  (AnimaNews)

sursa :

Eveniment la Tel Aviv: Camera pentru Comerţ şi Industrie, Israel ..

Lasă un răspuns