Evreii reactioneaza dupa ce deputatul lor a votat Codul Penal: Votul politic al dlui Silviu Vexler nu ne reprezinta

0
484

Membrii comunitatii evreiesti din Romania se delimiteaza de actiunile deputatului Silviu Vexler, care este reprezentantul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania (FCER) in Camera Deputatilor si care a votat cot la cot cu PSD si ALDE pentru adoptarea modificarilor aduse Codului Penal, de fiecare data cand a avut ocazia.

In pofida protestelor indelungi a sute de mii de oameni in toata tara; sfidand ingrijorarile ferme exprimate public de ambasadorii SUA si a 11 tari membre ale UE si NATO; ignorand atentionarile repetate si explicite adresate Romaniei de liderii cei mai marcanti ai UE coalitia PSD-ALDE, cu sutinerea a 9 deputati reprezentanti ale unora dintre minoritatile nationale, a finalizat procesul de modificare a Codului Penal. (…)

Printre cei care au votat ieri (miercuri – n.red.) alaturi de guvernanti se numara si dl. Silviu Vexler, reprezentantul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania. Nu este prima data cand optiunile dlui. Vexler coincid cu cele ale coaltiei de guvernamant. Va reamintesc ca la votul privind modificarile la Codul de Procedura Penala, din 19.6.2018, dl. Vexler a fost unul din cei 6 reprezentanti ai minoritatilor nationale care a votat in favoarea unor modificari indelung si vehement contestate”, se arata intr-o scrisoare adresata lui Aurel Veiner, Presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, de catre membri marcanti ai comunitatii.

http://www.ziare.com/liviu-dragnea/psd/evreii-reactioneaza-dupa-ce-deputatul-lor-a-votat-codul-penal-votul-politic-al-dlui-silviu-vexler-nu-ne-reprezinta-1520598

Lasă un răspuns