Israel: Originare din România, ucise şi tranşate

0
530

Un dublu asasinat, ale cărui detalii macabre au fost date publicităţii de Poliţia israeliană, a fost dezvăluit de presa din Israel, după arestarea presupusului asasin. Victimele sunt două femei originare din România, potrivit Poliţiei.

Eli Pahima (59 de ani), din oraşul israelian Bat Yam, a fost arestat zilele trecute, fiind bănuit de a le fi ucis pe Beatrice Radov (62 de ani), prietena lui, şi pe fiica acesteia, Denis (36 de ani), cetăţene israeliene, originare din România, ale căror cadavre ciopârţite au fost descoperite în urmă cu două săptămâni. Pahima avea o relaţie amoroasă cu Beatrice Radov de mai multă vreme, vizitând-o pe aceasta deseori în apartamentul său din Ramat Gan, precizează Jerusalem Post. Cadavrul mutilat al acesteia a fost descoperit la 12 august într-o pubelă care fusese incendiată. La două zile după descoperirea macabră, la nord de Natanya a fost descoperit cadavrul ciopârţit al fiicei victimei, Denis. Cadavrul acesteia a fost aruncat în apele râului Alexander, potrivit Anima News.

Unitatea specială de poliţie Lahav 433, precum şi o unitate pentru crime grave, naţionale şi internaţionale, au reuşit să-i dea de urmă lui Pahima în nordul Israelului, după ce l-au localizat datorită telefonului mobil, cu ajutorul căruia efectuase un apel chiar din apartamentul victimei, potrivit Jerusalem Post.

Se pare că Pahima a considerat că nimeni nu va observa dispariţia celor două femei, deoarece ele emigraseră din România fără alte rude. Poliţia consideră că Pahima a ucis-o pe prietena sa deoarece voia să pună mâna pe casa pe care aceasta o cumpărase în urmă cu un an în oraşul Ramat Gan…..

Israel: Originare din România, ucise şi tranşate

Lasă un răspuns