✡ Israelul a început demolarea caselor palestinienilor acuzați de comiterea unor atacuri la Ierusalim

0
443

✡ Israelul a început marți demolarea caselor aparținând familiilor palestinienilor acuzați de comiterea de atacuri la Ierusalim, după ce premierul Benjamin Netanyahu a dat undă verde forțelor israeliene să-și înăsprească acțiunile represive în contextul violențelor din Cisiordania și Ierusalimul de Est, relatează AFP.

Marți, armata israeliană a demolat casele familiilor a doi palestinieni care au comis atacuri anul trecut.

Un jurnalist France Presse a relatat despre demolarea casei lui Ghassan Abu Jamal în cartierul Jabal Moukabber în Ierusalimul de Est. În noiembrie anul trecut, Ghassan Abu Jamal, împreună cu vărul său Oudai Abou Jamal, a ucis cinci persoane într-o sinagogă în vestul Ierusalimului.

JerusalemDemolitionWafa

Cei doi veri palestinieni au fost împușcați pe loc și autoritățile israeliene au ordonat demolarea caselor familiilor lor, care se învecinau.

Tot în cartierul Jabal Moukabber, armata israeliană a anunțat că a demolat casa familiei lui Mohammed Jaabis, acuzat de Israel de comiterea în august 2014 a unui atac cu un excavator împotriva unui autobuz la Ierusalim. Și acesta a fost împușcat pe loc de forțele de ordine israeliene

 

http://www.agerpres.ro/externe/2015/10/06/israelul-a-inceput-demolarea-caselor-palestinienilor-acuzati-de-comiterea-unor-atacuri-la-ierusalim-09-25-17

Lasă un răspuns