Israelul consideră drept ridicole acuzaţiile legate de otrăvirea lui Yasser Arafat

1
509


Israelul a catalogat joi drept “ridicole" informaţiile că liderul istoric palestinian, Yasser Arafat, ar fi fost otrăvit cu plutoniu radioactiv şi consideră că acestea fac parte dintr-o campanie anti-isrealiană a postului Al-Jazira, care a lansat această idee într-un documentar realizat pe baza unei investigaţii proprii, a declarat Lior Ben Dor, purtător de cuvânt al Ministerului israelian de Externe.

Oficialul israelian a mai ţinut să precizeze că “Israelul nu are nici o legătură" cu moartea lui Arafat şi a acuzat postul de televiziune Al-Jazira, că duce “o campanie bine studiată şi planificată" prin investigaţia lansată pe acest subiect. Postul de televiziune qatarez a anunţat marţi că un laborator din Elveţia a găsit urme de plutoniu radioactiv în lucrurile personale ale fostului lider palestinian.

Totodată, responsabilul israelian vorbeşte despre “un complot" împotriva ţării sale, la care ar participa şi văduva lui Arafat, Suha Arafat. “Unde au fost până acum aceste obiecte în care se pretinde că s-a găsit plutoniu? Cine le-a luat? La cine şi cum au fost transportate? De ce investigaţia are loc acum, la opt ani de la moartea lui Arafat, şi de ce postul Al-Jazira nu i-a intervievat şi pe medicii francezi care l-au tratat pe Arafat la Paris?", s-a întrebat el nedumerit.

1 COMENTARIU

  1. degeaba incearca palestinienii sa discrediteze pe evrei dar sa nu uite ca yasser arafat cu organizatia s-a crim inala oep a fost un terorist care au omorat mii de evrei prin atentate teroriste si sinusigase asta uita palestinieni. palestina este doar o denumire istorica nu exista poporul palestinian sunt de fapt niste arabi veniti prin expansinunea araba si a profetului mahomed in sec 6-7 era noastra =dupa cristos, care au gasit putina populatie evreasca in locurile istorice si biblice ale evreilor si gata au zis ca asta-i teritorul lor. uita palestinieni ca evreii dupa distrugerea celui de al doilea templului de la ierusalim au fost nevoiti sa ia calea exodului ca sa supravietuiasca ca popor si mai tarziu sa se nasca natiunea si statul evreu dupa aproape 1900 de ani. de aceea nu trebuie recunoscuti palestinieni ca popor natiune si stat ca sunt de fapt niste arabi expansionisti care au plecat de la mecca vezi chipurile ca a vorbit profetul mahomed cu dumnezeu. total fals mureau de foame si singurul lucru a fost sa cucereasca lumea ca mongoli

Lasă un răspuns