Lieberman se va întâlni cu ministrul suedez de externe în pofida refuzului Suediei de a condamna un articol cu caracter antisemit

0
446

Ministrul israelian de externe a declarat că nu se opune vizitei în Israel a omologului său suedez Carl Bildt ca urmare a refuzului guvernului de la Stockholm de a condamna articolul apărut într-un ziar suedez care acuză armata israeliană de prelevarea de organe de la palestinieni, relatează postul de radio Vocea Israelului.

Suedia este preşedinta în exerciţiu a UE, dar această atitudine şi ipocrizie nu sunt acceptabile. Nu acceptăm ca atitudinea faţă de Israel să fie diferită de alte state’, a declarat Lieberman pentru Vocea Israelului.
În acelaşi timp, Lieberman a declarat că nu va refuza să se întâlnească cu ministrul de externe suedez cu ocazia vizitei acestuia în Israel, peste aproximativ 10 zile, deşi în preajma acestei vizite va efectua un turneu diplomatic în Africa.
‘Mă voi întâlni cu el imediat după ce voi reveni din Africa şi îi voi explica că ipocrizia de care dă dovadă nu are nicio legătură cu libertatea de expresie’, a precizat şeful diplomaţiei israeliene.
…. sursa si articol complet la :

http://www.animanews.com

Lasă un răspuns