Acasă Stiri Lupte grele în Gaza între soldaţii israelieni şi combatanţii Hamas

Lupte grele în Gaza între soldaţii israelieni şi combatanţii Hamas

0
524

Pentru prima oară de la intrarea armatei israeliene în Fâşia Gaza se dau lupte grele în Gaza City între soldaţii israelieni şi combatanţii Hamas.

Foto (1)

Conform mai multor martori şi a poliţiei israeliene, soldaţii israelieni au intrat pentru prima oară, de la intrarea în Fâşia Gaza, în conflict deschis cu trupele Hamas.

Explozii sporadice au avut loc în timpul nopţii trecute, ca urmare a atacurilor lansate de aviaţia israeliană. Cele 10 zile de război au făcut până acum cel putin 517 morţi, dintre care 87 de copii, în rândul palestinienilor, şi 2.450 de răniţi, potrivit surselor medicale, citate de France Presse.

În acelaşi timp, numărul pierderilor de partea israeliană se ridică la 1 mort şi 49 de răniţi. Militarii evrei, susţinuţi de aviaţie, blindate şi artilerie, au ocupat porţiuni importante din Fâşia Gaza. …Lupte grele în Gaza între soldaţii israelieni şi combatanţii Hamas

cititi si :

  • RĂZBOI ÎN GAZA: 5 copii palestinieni au fost ucişi în bombardamente în această dimineaţă (13043)
  • Autobuzul cu refugiaţi, printre care se aflau şi patru români, a fost întors în Gaza City din motive de securitate (3830)
  • Preşedintele israelian respinge posibilitatea încheierii unui armistiţiu (2462)
  • Armata israeliană s-a antrenat 18 luni cu ajutorul unui model la scară redusă al oraşului Gaza (1549)
  • Hamas promite că va învinge Israelul şi îl va elimina de pe hartă (1313)
  • Lasă un răspuns