Ministrul israelian de Externe, aproape de inculpare

0
509

Ultranationalistul Avigdor Lieberman

Poliţia israeliană a recomandat duminică inculparea ministrului de Externe, ultranaţionalistul Avigdor Lieberman, originar din Republica Moldova, pentru corupţie şi spălare de bani, a declarat pentru AFP un oficial din poliţie.

"Departamentul de fraude al poliţiei a recomandat inculparea ministrului de Externe, Avigdor Lieberman, acuzat de spălare de bani, mită şi obstrucţionarea justiţiei", a declarat oficialul citat sub acoperirea anonimatului.

Recomandarea va fi supusă în următoarele zile procurorului general Menahem Mazuz, care va decide dacă Lieberman va fi inculpat sau nu. În caz de inculpare, acesta va fi constrâns să demisioneze din funcţie, relatează NewsIn.

Lieberman face obiectul unei anchete a poliţiei de mai mulţi ani. Şeful partidului ultranaţionalist Israel Beiteinu, Lieberman, care este originar din Republica Moldova, a fost audiat de numeroase ori de departamentul de fraude al poliţiei, care îl suspectează de corupţie, fraudă, spălare de bani, abuz de încredere şi obstrucţionarea justiţiei.

Ministrul israelian de Externe, aproape de inculpare

Lasă un răspuns