O echipă medicală din Israel operează victimele de la Colectiv. Doctor israelian: Nu am văzut o asemenea tragedie în toată cariera mea

0
468

UPDATE: Doctorul Yarom Shoham, venit din Israel pentru a ajuta la tratarea victimelor incendiului din clubul Colectiv, a declarat, că nu s-a mai confruntat cu o asemenea tragedie în viața lui, potrivit Mediafax. 

„Nu am văzut o asemenea tragedie în toată cariera mea, nu aşa. (…) Imediat ce am auzit de incident ne-am oferit ajutorul. Era nevoie de ajutorul nostru şi de asta suntem aici. Am ajuns aici azi noapte”, a spus doctorul, care acum îi ajută pe medicii de la Spitalul Bagdasar.

De asemenea, medicul i-a lăudat pe doctorii din spitale.

index

„În aceste condiţii este foarte greu pentru mine să spun ce cred că se va întâmpla cu aceşti pacienţi. Ştiu că sunt trataţi foarte bine aici, iar echipele din spital fac o treabă minunată şi muncesc foarte eficient non-stop pentru a trata aceşti pacienţi şi toţi sperăm să obţinem cele mai bune rezultate”, a spus dr. Shoham.

Doctorul israelian a venit la Bucureşti pentru a trata pacienţii de la Bagdasar cu NexoBrid, un produs care înlocuieşte intervenţiile chirurgicale în cazul pacienţilor cu arsuri.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/banicioiu–o-echipa-medicala-din-israel-opereaza-la-bagdasar–urmand-sa-mearga-si-la-suub-398219

Lasă un răspuns