Preşedintele israelian a ajuns la spital după ce a leşinat în timpul unei ceremonii Video

0
448

REALITATEA.NET – Preşedintele israelian a ajuns la spital după ce a leşinat în timpul unei ceremonii

El şi-a revenit imediat, iar analizele medicale au confirmat că starea de sănătate a laureatului Nobel pentru pace, în vârstă de 86 de ani, este bună. Cu toate acestea, el a rămas în spital sub supraveghere medicală pe toată perioada nopţii.

"Toate analizele medicale sunt bune. Repet, totul este în regulă. Am reuşit să îl convingem să rămână la spital în timpul nopţii", a explicat Ayeket Frish, purtător cuvânt al preşedinţiei israeliene.
Preşedintele israelian Shimon Peres a fost spitalizat sâmbătă seară, după ce a leşinat în cursul unei ceremonii publice care a avut loc la Tel Aviv.

Shimon Peres, în vârstă de 86 de ani, doreşte să îşi reia activitatea chiar de astăzi.

Născut în Polonia, Shimon Peres este unul dintre veteranii politicii de centru-stânga israeliene. A intrat în politică în 1948, an în care a fost fondat statul Israel. În calitate de ministru de Externe, a câştigat în 1994, împreună cu premierul Yitzhak Rabin şi cu preşedintele Autorităţii Palestiniene, Yasser Arafat, premiul Nobel pentru Pace. Ales şef al statului de către Parlament în 1994, el continuă să militeze pentru pacea cu palestinienii şi cu celelalte naţiuni arabe.

Preşedintele israelian a ajuns la spital după ce a leşinat în timpul unei ceremonii Video

Lasă un răspuns