Primim la redactie: Asociatia Civica Sector 6 doreste sa va aduca la cunostinta pe aceasta cale manifestarile antisemite ale consilierului local sector 6, din partea PNL, Dl Manuel Avramescu

0
527

catre : Primaria sectorului 6

In atentia:   Domnului Gheorghe Floricica, Secretar general al Primariei Sectorului 6,
Spre stiinta:  Direcţiei Administraţie Publică Locală din cadrul Primarie Sectorului 6

Asociatia Civica Sector 6 doreste sa va aduca la cunostinta pe aceasta cale manifestarile antisemite ale consilierului local sector 6, din partea PNL., Dl Manuel Avramescu care a postat afirmatii rasiste si antisemite la adresa domnului Radu Feldman Alexandru, personalitate politica si om de cultura din sectorul 6.

Suntem indignatii si revoltati de faptul ca din taxele si impozitele platite de locuitorii sectorului 6 in Consiliul Local al Sectorului 6 este platit din bani publici un consilier cu vadite tendinte antisemite exprimate public in spatiul online, respectiv pe reteaua de socializare Facebook. ( in attach gasiti printscreen-ul cu afirmatiile )

Solicitam ca in sedinta Consiliului Local din data de 24.05.2012 6 , liderii grupurilor politice reprezentate in Consiliul Local Sector 6 sa-si prezinte un punct de vedere oficial in calitate de consilieri locali, de aprobare sau de dezaprobare a actiunilor antisemite ale colegului lor dl Avramescu Manuel  fata de cetatenii sectorului 6 atat verbal in cadrul sedintei cat si scris pe noua noastra adresa de email : acccs6@yahoo.com !Vechea adresa a fost violata de necunsocuti.

Consideram afirmatiile domnului consilier local al Sectorului 6 MANUEL AVRAMESCU un precedent periculos in escaladare sentimentelor antisemite si dorim sa va instiintam ca asociatia noastra ASTEAPTA SCUZE PUBLICE in cadrul sedintei de astazi, la care vom participa in numar mare, din partea domnului consilier local Avramescu Manuel atat pentru injuriile aduse domnului senator Radu F Alexandru cat si tuturor evreilor care traiesc in Romania.

Senatorul Radu Feldman Alexandru reprezinta o borna morala, culturala  si spirit civic la nivelul scenei politice romanesti  dar si a vietii spirituale si culturale.

Suntem absolut siguri ca dl Avramescu nu a fost mandatat de cetateni sa initieze actiuni antisemite fata de cetetenii de religie mozaica din sectorul 6, indiferent de modul de manifestarea si zona publica de desfasurare..

Va solicitam sa tratati prezenta solicitare cu deosebita atentie si sa luati de urgenta masurile ce se impun pentru  evitarea derapajelor antisemite in randul  membriloR ConsiliuluiLocal Sector  6 .

Cu deosebit respect,

George Dina Alexandru
Presedinte
Asociatia Civica Sector 6

Lasă un răspuns