Tarom a suspendat temporar zborurile spre Tel Aviv

0
480

images

Tarom a anuţat marţi seara anularea cursei RO 153/4 Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti, „pentru că nu putea fi operată în siguranţă”, anunţă compania.

„Ca urmare a mesajelor primite din partea autorităţilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucureşti din data de 22.07.2014 a fost anulată pentru că nu putea fi operată în siguranţă”, anunţă Tarom într-un comunicat.
„Pasagerii cursei TAROM, Bucureşti-Tel Aviv-Bucureşti, care a fost anulată beneficiază de asistenţă”, mai precizează compania.

„In funcţie de evoluţia evenimentelor, vă vom ţine la curent cu privire la următoarele curse pentru această destinaţie”, se mai arată în comunicat.

Marţi seara, Agenţia europeană pentru siguranţa aeriană (AESA) a recomandat companiilor europene să evite cursele aeriene spre Israel până la stabilizarea situaţiei, din cauza riscului unor atacuri cu rachetă.

Și companiile aeriene Air France, Lufthansa, Delta, Air Canada, EasyJet au decis, de asemenea, suspendarea zborurilor spre Israel.

Tarom a suspendat temporar zborurile spre Tel Aviv

Lasă un răspuns