Un israelian şi-a ţinut captive cele 30 de „neveste”

0
464

Un nou caz "Josef Fritzl", de data asta, în Israel, a ajuns în presa internaţională. Astfel, ediţia online a ziarului "The Times", relatează că Goel Ratzon, în vârstă de 60 de ani, şi-a ţinut captive, în mai multe apartamente din Tel Aviv, cele 30 de femei cu care a avut 37 de copii.

O parte dintre mame erau chiar fiicele israelianului. Femeile aveau tatuate pe corp chipul şi numele lui Ratzon, iar toate numele copiilor erau derivate din "Goel". Anchetatorii care au descoperit acest caz au mai relatat că niciuneia dintre femei nu i părea o situaţie anormală.

Mai mult decât atât, în momentul în care poliţia a făcut demersul necesar pentru a-l aresta, "nevestele" israelianului au ameninţat cu sinuciderea.

Principalul motiv pentru care au recurs la această măsură este lipsa sprijinului financiar, în cazul în care Ratzon va ajunge la închisoare. Majoritatea femeilor provin din familii sărace. Pe lângă controlul şi regulile stricte, impuse de Geol Ratzon, femeile sale le erau interzise telefoanele, orice alt contact cu bărbaţi, iar cheluielile erau atent monitorizate, mai relatează "The Times".

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/882916/Un-israelian-si-a-tinut-captive-cele-30-de-quotnevestequot/

Lasă un răspuns