Un ministru israelian AMENINŢĂ cu acţiuni militare după atacurile palestiniene

0
469

Ministrul pentru informaţii şi energie atomică din Israel, Israel Katz, a ameninţat cu lansarea unor noi operaţiuni militare împotriva palestinienilor după ce patru persoane au fost ucise la sfârşitul săptămânii trecute în două atacuri la Ierusalim, relatează luni DPA.

index

Un palestinian a înjunghiat mortal doi israelieni sâmbătă noaptea în Oraşul Vechi din Ierusalim. La numai câteva ore, un alt bărbat a înjunghiat un băiat în vârstă de 15 ani care a fost dus la spital. Ambii atacatori palestinieni au fost împuşcaţi mortal de către forţele de poliţie, potrivit Agerpres.

„Vom înăspri măsurile împotriva palestinienilor”, a declarat duminică Israel Katz pentru postul de radio al armatei israeliene. Israelul a interzis accesul palestinienilor din Cisiordania în Oraşul Vechi din Ierusalim timp de două zile.

Tensiunile au crescut în cursul nopţii de duminică spre luni în timp ce armata israeliană a anunţat că militanţi palestinieni din Fâşia Gaza au lansat cel puţin o rachetă spre sudul Israelului. Potrivit purtătorului de cuvânt al armatei, Peter Lerner, nu au fost înregistrate victime în aceste atacuri.

http://www.evz.ro/un-ministru-israelian-ameninta-cu-actiuni-militare-dupa-atacurile-palestiniene.html

Lasă un răspuns