VIDEO „Escroc cu diplomă“ în Israel, candidat în România

0
514

Dezvăluirile şocante despre Nati Meir (54 de ani) au fost făcute chiar de un post de televiziune căruia politicianul îi acordase exclusivitate pentru ştiri, interviuri şi reportaje din campania sa electorală din România, Canal 10.

De altfel, Meir a fost invitat în studiourile Canal 10, dar şi promovat în emisiunille de ştiri. Însă, joi, 23 iulie, postul respectiv, citat de Agerpres, a prezentat trecutul din Israel al candidatului la preşedinţia României, calificându-l drept „un escroc israelian, inculpat pentru escrocherii, fraude şi impostură, care a făcut închisoare în Israel“ şi care a început o viaţă nouă în România, aspirând la fotoliul prezidenţial de la Cotroceni. În replică, Nati Meir a anunţat că va acţiona în instanţă postul tv israelian şi că va cere daune de 10 milioane de euro pentru “afirmaţiile neadevărate” care i-ar prejudicia imaginea. „O lungă serie de înşelătorii“ „Acum, fie că mă credeţi sau nu, escrocul israelian candidează la preşedinţia României”, a declarat Amnon Levy, prezentatorul emisiunii, citat de Agerpres.

Potrivit anchetei întreprinse de Canal 10, Nati Meir şi-ar fi început cariera de escroc în oraşul Afula, din nordul Israelului, unde s-a făcut vinovat de o lungă serie de escrocherii, înşelătorii şi alte acte ilicite. „Un antrenament foarte bun, o şcoală excelentă pentru confruntarea cu politica din România“, comentează postul de televiziune menţionat. Zeev Lieberman, prieten din copilărie al lui Nati Meir, a declarat pentru Canal 10 că nu se mândreşte cu ceea ce aude despre cariera din România a lui Nati Meir. Alt locuitor din Afula, Aharon Engel, a fost păgubit de Nati Meir cu o sumă evaluată astăzi la 400.000 de shekeli, aproximativ 50 000 de euro. „A publicat în ziar o reclamă a firmei sale Or Algalgalim’(Lumină pe roţi), care importa. A promis că furnizează absolut orice automobil pe care îl doream“, afirmă Aharon Engel.

Acesta mai susţine că i-ar fi comandat lui Meir o maşină pentru care ar fi plătit şi că ar fi aşteptat în zadar să primească automobilul. Engel spune că, deşi l-a dat pe Nati Meir în judecată şi a câştigat procesul, nu a primit niciun fel de despăgubiri.
VIDEO „Escroc cu diplomă“ în Israel, candidat în România

Lasă un răspuns