VIDEO Noua strategie de PR a Israelului: Corespondenti straini stupizi creeaza o imagine falsa a tarii in strainatate

2
489

Guvernul Israelului a creat un site care isi propune sa imbunatateasca imaginea tarii in strainatate, in care se creioneaza o imagine stupida a corespondentilor straini care transmit de la Tel Aviv, relateaza Reuters.

Pamfletul la adresa presei internationale sugereaza ca ziaristi ignoranti prezinta Israelul unui public european usor de amagit drept o tara indepartata, cu un apetit foarte mare pentru razboi.

Israelul incearca sa-si imbunatateasca imaginea externa, puternic deteriorata de Razboiul din Gaza de anul trecut. Dar corespondentii straini cred ca noua strategie s-ar putea intoarce impotriva Guvernului de la Tel Aviv.

Pe langa faptul ca isi bat joc de ziaristii straini, clipurile, prezentate pe pagina www.masbirim.co.il, induc ideea ca europenii sunt suficient de ignoranti pentru a inghiti orice enormitate despre Israel, neglijand faptul ca zeci de mii de cetateni ai UE zboara in fiecare an in Israel, fie pentru turism, fie pentru afaceri.

Intr-un videoclip, un reporter britanic prezinta camilele drept "un animal tipic pentru Israel, folosit de evrei pentru a calatori dintr-un loc in altul in desertul in care traiesc". "Este un mijloc de transport pentru apa, marfuri si munitie. Este folosit chiar si de cavaleria israeliana", transmite presupusul reporter britanic.

……..

VIDEO Noua strategie de PR a Israelului: Corespondenti straini stupizi creeaza o imagine falsa a tarii in strainatate

2 COMENTARII

  1. Israelienii au dreptul si datoria sa lupte pentru prezervarea granitelor lor istorice. Care granite trebuie expandate, in conformitate cu viziunea lui Ze’ev Jabotinsky. La fel ar trebui sa se petreaca lucrurile si in cazul romanilor. Transnistria este romaneasca, asa cum Transiordania este israeliana. Sau ar trebui sa fie.

  2. Israelienii au dreptul si datoria sa lupte pentru prezervarea granitelor lor istorice. Care granite trebuie expandate, in conformitate cu viziunea lui Ze’ev Jabotinsky. La fel ar trebui sa se petreaca lucrurile si in cazul romanilor. Transnistria este romaneasca, asa cum Transiordania este israeliana. Sau ar trebui sa fie.

Lasă un răspuns