Populație : 9.092.000

duminică, 19 mai 2024
20.1 C
Tel Aviv

INTERVIU Profesorul Valentin Naumescu: „Axa Rusia – Iran – China – Coreea de Nord poate ataca simultan in Europa de Est, Israel, Taiwan si Coreea de Sud. SUA pot tine doar doua fronturi: Israel si Taiwan”

Must read

Atacul Iranului asupra Israelului marcheaza un moment de cotitura in razboiul de agresiune pe care cele patru dictaturi orientale – Rusia, Iran, China, Coreea de Nord – il pregatesc impotriva Occidentului, explica profesorul Valentin Naumescu, cel mai bun expert in relatii internationale din spatiul public romanesc, intr-un interviu acordat aktual24.ro.

Practic, s-a facut inca un pas catre scenariul negru al unui atac simultan al celor patru dictaturi in directii diferite – Europa de Est, Israel, Taiwan si Coreea de Sud –, caz in care SUA nu vor mai putea sa-si onoreze garantiile de securitate decat pe doua fronturi. Iar acestea vor fi Israelul si Taiwanul, crede profesorul Naumescu, Europa si Coreea de Sud urmand sa se descurce singure.

 

mai mult la :

 

https://www.aktual24.ro/interviu-profesorul-valentin-naumescu-axa-rusia-iran-china-coreea-de-nord-poate-ataca-simultan-in-europa-de-est-israel-taiwan-si-coreea-de-sud-sua-pot-tine-doar-doua-fronturi-isra/

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article